torstai 7. elokuuta 2014

Teerenpeli Tease Burlesque club!


Tänä lauantaina taas tärähtää Tampereella! Minun oma pieni mussukkani, eli Suomen ensimmäinen kuukausittainen burleskiklubi valtaa jälleen Tampereen Teerenpelin kellarin teemalla Bad Girls of Burlesque! Luvassa siis pahoja tyttöjä, vietteleviä vixeneitä ja jotain täysin muuta kuin perinteisiä naapurintyttöjä..

Teerenpeli Tease on pyörinyt Tampereella jo kahden vuoden ajan ja on monta monituista kertaa ollut loppuunmyyty. Suosittelenkin siis lämpimästi saapumaan paikalle ajoissa, niin takaat hyvän näköyhteyden ja sillä tapaa myös varman sisäänpääsyn. Ovet aukeavat klo 18, showtime klo 19. Liput 12€, myydään ainoastaan ovelta ja huomioikaa että CASH IS KING, eli varautukaa käteisellä! :)

Lavalla nähdään seuraavat upeat artistit:

Holy Curves!
Sandy Jungle
Albine A. Dorable
Olivia Rouge
Amy N.Joy
Claudia A. Noire


Juontajana: Stella Polaire

Tämä kyseinen klubi on mitä mahtavin paikka tulla tutustumaan burleskiin, lipun hinta ei päätä huimaa ja esitykset on mietitty vähän joka makuun sopiviksi :) Lämpimästi tervetuloa!


In english: My little own baby, the first monthly burlesque show in Finland, Teerenpeli Tease is here again! Be there to see what all the fuss is about!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti