lauantai 2. elokuuta 2014

Maakuntamatkailua

Tällä viikolla päätin keskellä viikkoa tehdä pienen matkan vanhempieni luo Pohjaslahdelle. Ensimmäisenä mielessä oli käydä hamstraamassa talvea varten varastoon kaikkia mahdollisia luonnon ihanuuksia eli marjoja ja äitin puutarhan antimia.
Siinä on jotain mahtavaa aina toisinaan, kun pääsee ajelemaan ympäri kaunista Suomea ihan keskenään ja kuunnella juuri sitä musiikkia kun haluaa ja laulaa luikauttaa korkeelta ja kovaa.
 Kuten kuvista näkyy, poimittavaa riitti. Pakastimessa komeilee tällä hetkellä nyt vadelmia, viinimarjoja, mustikoita ja lisäksi hieman kesäkurpitsaa ja salaattia äitin penkeistä. Sanomattakin selvää, olin onneni kukkuloilla.  

Kun oli tarpeeksi vietetty aikaa sadepisaroiden keskellä marjoja poimien ja kissaa paijaten, päätimme suunnata äitini kanssa kohti paikallista nähtävyyttä, nimittäin siskoni vasta-avattua Viinitupaa keskellä upeita maisemia! Siskollani on yritys nimeltä Finventura, jonka alla hän järjestää mm. matkoja Saksaan (Syyskuussakin oli tulossa viinireissu Reinille ja en pääse lähteen, yhyyy!) ja pyörittää myös tätä omaa viinitupaansa, mihin hän tuottaa itse viinit suoraan Saksasta.


Viinitupa sijaitsee Vehkaniemessä ihanassa vanhassa sikalassa. Terassi on mitä mainioin paikka istua iltaa ja nauttia (sanomattakin selvää) aivan mahtavista virvokkeista! Vaikea arvata mihin äidin kanssa päädyttiin..
Aukioloajat ovat kesällä to-la 16-22 ja su 12-18, tai niin kauan kuin asiakkaita riittää! Vehkaniemen löydät suuntaamalla tähän osoitteeseen: Salmentakasentie 308, 42850 Pohjaslahti. Eli jos pyöritte jossain maisemissa, suosittelen lämpimästi piipahtamista myös viinituvalla! Sisko pitää teistä varmasti hyvän huolen :)

Viikonloppu meneekin Turussa workshopin, esiintymisen ja kuvausten tiimoilla! Tästä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti