tiistai 12. elokuuta 2014

Lady & Superhero

Hieman päälle viikko takaperin olin siis Turussa Markus Lehdon kuvattavana ja nyt sain jo materiaalia molemmista seteistä! Ylläolevat kuvat otettiin jollain hämmentävällä kalliokivilouhoksella ja täytyy sanoa että yhdistelmä iltapuku, korsetti ja korkkarit + vesi, terävät kivet ja lohkareet = match made in he(ll)aven! Mutta varsin kivoja näpsyjä niistä tuli mielestäni. Puku on omaa käsialaa ja puvun alla oleva korsetti Salonkiompelimo Hironian käsialaa.

Näiden klassisempien kuvien jälkeen suunnattiin kohti Turun vankilaa eli Kakolaa ja kuvasimme ystäväni Elisa Dayn ihanan auton kera. Leikin vähänniinku olevani joku muikkeli oottamassa rikoskumppaniäijäänsä takaisin vankilasta, mutta kuvien lopputuloksesta tuli mieleen, että taidan ruveta supersankariksi (tai superpahikseksi) nimellä Mega Thighs! Kun tuota tavaraa sen verran kuitenkin löytyy.


Huomenna olisi luvassa jälleen kuvaukset, tällä kertaa ihan omassa kodissa erästä itsellenikin tärkeää projektia varten! Lisää siitä myöhemmin, kun jotain saa paljastaa :)In English: Some material from our photoshoot with Markus Lehto a bit over a week ago! A lady and a super(villain)hero; Mega Thighs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti