keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Täällä taas..?


Moikka!
Muistatteko vielä mua? Muuan burleskiesiintyjä Tampereelta, joka päivittelee blogiaan ihan superharvoin? No täällä mä nyt taas (toistaiseksi ainakin) oon! Viimeinen vuosi on allekirjoittaneella ollut melkoista hullunmyllyä niin työkuvioiden, lähimmäisen sairastumisen, asunnon vesivahingon ja kaiken muun tiimoilta, mutta täällä sitä edelleen porskutetaan eteenpäin ja hirveesti olisi hinkua blogia kirjoitella, mutta tuntuu ettei aikaa löydy pahemmin mistään. Saas nähä.

No mutta, tässä teille jotain yleispätevää viimeisen lomapäivän fiilistelyä:
Päälle oli eksynyt OMASTA vaatekaapista ihana vintagemekko. Voitte vaan kuvitella, kuinka rankkaa on ollut asua 2kk väliaikaisasunnossa ilman 70% vaatteistaan/asusteistaan.. ja vielä kesällä! Kaikki mun ihanat mekot siellä itkivät krokotiilinkyyneleitä kaapissa, kun kukaan ei ulkoiluttanut ihanina hellepäivinä.

No nyt ulkoilutetaan samperi soikoon!


Päätimme siis Mr. Karvanaaman kanssa lähteä viettämään viimeistä kesälomapäivää ulkosalle ja siinä lähtiessä hoksasin että jumalaare, minähän mätsään täydellisesti mekkoni, kynsieni (jotka on taas ihanan Elinan tekemät btw) ja meidän uuden ihanan minttujätskin värisen eteisen kanssa, joten pitihän tämä tilanne nyt ikuistaa!

Suuntana oli ensimmäisenä Mustalahden satama, jossa olin kerran aiemmin tänä kesänä käynyt ja syönyt niin tajunnanräjäyttävän annoksen että oksat pois. Pitihän tämä spesialiteetti siis jakaa myös arvon miehen kanssa. Jälkkäriksi tietenkin Minetin jäätelöt heti naapurista ja mahtavien maisemien katselemista.

Syömisten jälkeen melkein lähdettiin vaappumaan kohti kotia, mutta käytiinkin vielä seikkailemassa hieman Tahmelassa ja Särkänniemen salakallioilla. Ei sitä muuta voi todeta kuin että Tampere, sinä kaunotar!


In english:
Last day of vacation, spent in the best company of my husband doing all the best things imaginatible. Oh Tampere, oh summer!

2 kommenttia: