perjantai 24. toukokuuta 2013

My Rolling Bro

Monet Niinan blogia lukevat varmaan tietävät, että hän ja miehensä Saku harrastavat Roller Derbyä? No itsehän olen kyseisestä lajista haaveillut jo vuoden päivät, mutta valitettavasti yhtälö helposti mustelmia saava + lavalla puolialasti esiintyvä artisti ei valitettavasti sovi kauhean hyvin yhteen. Eli itse saan elää tätä derbyelämää ihan muiden ihmisten kautta. No tuossa kuukausi sitten Saku alkoi houkutella Paulia mukaan heidän uuteen miesten derby joukkueeseen Tampere Rollin Bro:siin. Paulihan on ennestäänkin kova rullaluistelun ystävä, joten hänet oli aika helppo nakittaa mukaan joukkueeseen. Tänään koitti sitten se päivä, kun herra sai kaikki tamineet kotiin ja pitihän sitä heti päästä testailemaan, miltä nuo derbyluistimet tuntuvat "tavallisten" rullisten sijaan.


Herralla alkoi heti sujua ihan vallan mainiosti, vaikka mä uhkasin teipata sille tyynyn perseeseen. Eipä se sitä sitten tarvinnu. Itsehän keskityin huomattavasti jännempiin asioihin, kuten:


Kuvailemaan ihania susileggareitani (yks hipsterinalku täällä moi!).
Ikuistamaan peniksiltä näyttävät kävyt.
 Testaamaan kameran kalansilmäefektiä pilvien avulla.

Paijaamaan naapurin kissaa. 

Ja tietenkin ottamaan itsestäni miljoona kuvaa, koska mähän nyt oon vaan niin ihana ja valokuvauksellinen tyyppi. Tai siis... häh.

 
Yksi lempparikoruistani on yllättäen Glitteristä, tosin vanhaa mallistoa jo. Samoin tuo hienossa 2€ farkkutakissa modaamassani farkkuliivissä (work in progress tuunauksen osalta) oleva niittiketjuhärpäkejuttu on saman puljun tavaraa.

Liivin alta löytyy yksi absoluuttisesti lempparipaidoistani, jenkeistä löydetty Rob Zombien ihana horrorprintillä varustettu löysä unelma.

 Ja tässä lopussa teille tämä true vintage tyyliin pukeutuva burleskitanssijatar. Glamour to the max ja sillee.

Ja ihan vielä lopuksi herra karvanaama vauhdissa!
 Kunnon vauhtimato sieltä kaartaa!!


4 kommenttia:

 1. Kiva kun kielivaihdoksen jälkeen postaustahti on kiihtynyt


  http://bitterteablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos miellyttää! Nyt on hyvä boogie päällä ja toivotaan, että se myös kestää :)

   Poista