tiistai 21. toukokuuta 2013

Matka järvelle
Jos joku ei ole lukenut tätä blogia aiemmin ja tiedä, että asustelen Tampereen Tesomalla, niin nytpä tiedät. Tesoma tunnetaan kauhean hurjana ja hirvittävänä Tampereen kaupunginosana ja niin ajattelin itsekin, ennen kuin karvanaama kehoitti omaa asuntoa etsiessä lähteä katsomaan tätä kyseistä paikkaa. No, olin väärässä. Vai mitä mieltä olette, näyttääkö ihan hirveeltä paikalta? Järvellehän meidän kotoa on se minuutin kävelymatka ja parvekkeelta näkyy hieman puiden välistä kimmeltävä vesi. Kelpaa.

Mun lenkkipolku järven ympäri.


Tirppoja!

Karvanaama!
 

Järvessä vesi oli jo aikamoisen lämmintä ja veikkaan, että tänä vuonna talviturkki tulee heitettyä entistä aiemmin. Nyt uskaltauduin vaan heittään varpaiden talviturkin.Mekon ostin viime sunnuntain Muotikirppikseltä Niinalta. Olin kaipaillutkin tuommosta iisiä vintagemekkoa, jossa yläosa olisi hieman puseromaisempi kuin esimerkiksi oman mallistoni mekoissa. No ny löyty ja vielä halvalla kuulkaa! Hiuspanta Glitteristä.6 kommenttia:

 1. Mulla on sama juttu Peltsun kanssa. Tai tiiän ite, että se paikka on oikeesti mukava, mutta kaikki jotka kuulee, että mun asunto sijaitsee siellä reagoi niin ihanasti. Eka tulee sellanen hirvee naaman nyrpistys ja sitten koitetaan seivata tilanne sanomalla jotain epämäärästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Peltsu on kans joidenkin mielestä ihan hirvee, ite tosin en näe siinä paikassa niin paljon kauheuksia. Huvittavaa mun mielestä on myös se, että kaikki hehkuttaa jotain Pispalaa, joka on täynnä pulsuja ja nistejä? :D

   Poista
 2. Ei kyllä paskempi paikka asua! Näyttää ihanalta ja kivan lähelläkin <3 Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Höps höps! Asun itse Pispalassa enkä ole nähnyt pulsuja (ainakaan hirveästi :D) enkä varsinkaan nistejä! Tosin hippejä tai jotain hipinsukuisia näkee. :D Viimeksi asuin Kaukajärvellä ja se oli nättiä seutua, mutta naapurit oli ihan pyllystä ja poliisitkin sai soittaa naapurien takia pari kolme kertaa.

  Tesoma on kaunista seutua. Ihmisillä on jänniä ennakkoluuloja Tesoman lisäksi myös Hervannasta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D no mut yliarvostettu Pispala anyway.... t: katkera köyhä :D

   Poista