tiistai 27. joulukuuta 2011

It's baaaack!


Vintage look workshop vol.4 that is! So since this thing is happening here in Finland and only for finnish people (at least I'm planning on hosting it in finnish..) this post is once again, in finnish only, so sorry you lovely foreign people!

Vintage look workshop vol. 4 14.1.2012 klo 12-16 @ Olivia Rouge Shop & Atelier

Pienen tauon jälkeen Vintage look workshop on täällä jälleen!

Haluaisitko oppia laittamaan kutrisi kuin lempinäyttelijälläsi vuosikymmenten takaa? Tai kenties oppia muutaman meikkiniksin vintage-henkiseen meikkiin?

Tässä workshopissa voit viettää iltapäivää herkutellen, kaunistautuen ja kuunnellen teemaan sopivaa musiikkia ja halutessa jatkaa iltaa viimeisen päälle laitettuna johonkin ihanaan kuppilaan! Tämä on samanlainen workshop kuin aiemmin (13.8, 3.9 ja 1.10) järjestetyt!

Tarkoituksena on opetella helpohkoja kampaustekniikoita, joilla saat itsesi loihdittua hiuksesi lempi vuosikymmenesi tyylin mukaisesti! Käymme läpi eri tekniikoita 20-50 luvuilta, opettelemme erilaisten kiharoiden tekoa, asusteiden käyttöä ja myös erilaisia arkikampauksia. Punaisena lankana kuitenkin, että kaikki olisi melko helposti toteutettavissa myös kotona!

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintagetyyliseen meikkiin. Kaikk workshopissai tarvittavat materiaalit (pinnit, harjat ym.) ilmoitetaan varmistuneille osallistujille sähköpostitse.

Workshopissa tarjoillaan hieman kuohuvaa ja leivonnaisia, osallistujien halutessa myös teetä ja kahvia ja osallistujat saavat yllätyslahjan!

Workshopin hinta on 40€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen info@oliviarouge.com 5.1.2012 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 8. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 5.
Jos halukkaita on sattuu olemaan enemmän, workshoppeja järjestetään tarpeen mukaan useamminkin!

Muistathan myös, että vaikka et tähän workshopiin pääse, on mahdollista järjestää yksityisworkshoppeja myös ystävien kesken esim. omassa kodissasi! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse info@oliviarouge.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti