torstai 15. syyskuuta 2011

Muistutus!

Halusin vain muistuttaa, että vielä on tänään ja huomenna aikaa ilmoittautua Vintage look workshop vol.3seen! Paikkoja on vapaana vielä kolme, joten nyt kipinkapin ilmoittautumaan osoitteeseen info@oliviarouge.com!


Haluaisitko oppia laittamaan kutrisi kuin lempinäyttelijälläsi vuosikymmenten takaa? Tai kenties oppia muutaman meikkiniksin vintage-henkiseen meikkiin?

Tässä workshopissa voit viettää iltapäivää herkutellen, kaunistautuen ja kuunnellen teemaan sopivaa musiikkia ja halutessa jatkaa iltaa viimeisen päälle laitettuna johonkin ihanaan kuppilaan! Tämä on samanlainen workshop kuin kaksi aiempaa (13.8 ja 3.9) järjestettävä!

Tarkoituksena on opetella helpohkoja kampaustekniikoita, joilla saat itsesi loihdittua hi...uksesi lempi vuosikymmenesi tyylin mukaisesti! Käymme läpi eri tekniikoita 20-50 luvuilta, opettelemme erilaisten kiharoiden tekoa, asusteiden käyttöä ja myös erilaisia arkikampauksia. Punaisena lankana kuitenkin, että kaikki olisi melko helposti toteutettavissa myös kotona!

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintagetyyliseen meikkiin. Kaikk workshopissai tarvittavat materiaalit (pinnit, harjat ym.) ilmoitetaan varmistuneille osallistujille sähköpostitse.

Workshopissa tarjoillaan hieman kuohuvaa ja leivonnaisia, osallistujien halutessa myös teetä ja kahvia ja osallistujat saavat yllätyslahjan!

Workshopin hinta on 40€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen info@oliviarouge.com 17.9.2011 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 8. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 5.
Jos halukkaita on enemmän, voimme järjestää neljännenkin kurssin jonain toisen ajankohtana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti