tiistai 5. heinäkuuta 2011

Vintage look workshops!


This one is only in finnish, sorry guys!

Meikäläinen on päättänyt alkaa pitää Vintage look workshoppeja kaikille halukkaille täällä Tampereella, omassa ateljeessani. Lukekaapa alta ja käykää facebook sivulla ja muistakaa ilmoittautua sähköpostitse info(a)oliviarouge.com! Tämä allaoleva workshop on siis toinen laatuaan, ensimmäinen 13.8 pidettävä on jo täynnä :)

Haluaisitko oppia laittamaan kutrisi kuin lempinäyttelijälläsi vuosikymmenten takaa? Tai kenties oppia muutaman meikkiniksin vintage-henkiseen meikkiin?

Tässä workshopissa voit viettää iltapäivää herkutellen, kaunistautuen ja kuunnellen teemaan sopivaa musiikkia ja halutessa jatkaa iltaa viimeisen päälle laitettuna johonkin ihanaan kuppilaan!

Tarkoituksena on opetella helpohkoja kampaustekniikoita, joilla saat itsesi loihdittua hiuksesi lempi vuosikymmenesi tyylin mukaisesti! Käymme läpi eri tekniikoita 20-50 luvuilta, opettelemme erilaisten kiharoiden tekoa, asusteiden käyttöä ja myös erilaisia arkikampauksia. Punaisena lankana kuitenkin, että kaikki olisi melko helposti toteutettavissa myös kotona!

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintagetyyliseen meikkiin. Kaikki workshopissai tarvittavat materiaalit (pinnit, harjat ym.) ilmoitetaan varmistuneille osallistujille sähköpostitse.

Workshopissa tarjoillaan hieman kuohuvaa ja leivonnaisia, osallistujien halutessa myös teetä ja kahvia ja osallistujat saavat yllätyslahjan!

Workshopin hinta on 40€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen info@oliviarouge.com 20.8.2011 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 8. Jos halukkaita on enemmän, voimme järjestää kolmannenkin kurssin jonain toisen ajankohtana!


Huom! Workshop on mahdollista järjestää myös yksityistapahtumana parhaiden ystävien kesken! Tällöin workshop voidaan järjestää joko ateljeellani tai jonkun osallistujan kotona. Hinta vaihtelee paikan ja tarjottavien mukaan, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse!


Lämpimästi tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. Oh, kuulostaisi mahtavalta! Harmi kun asun täällä korvessa asti kaikesta kivasta. Äh :<

  VastaaPoista
 2. Oih, vaikuttaa aivan ihanalta, mutta en ole tuolloin Suomessa :< Voi kurjuus! Mutta jos kolmas moinen järjestetään tai järjestän joskus juhlat niin olen niin tulossa! :D Mahtava idea! ♥

  VastaaPoista
 3. Juu täytyy katsoa mikäli tuokin workshop täyttyy ja halukkaita on vielä kolmanteenkin (ainakin yksi tuttu on vinkunut ettei pääse tähän toiseenkaan niin kolmas on järjestettävä :D ) niin toki järjestän :)

  VastaaPoista
 4. Sara: Sun pitää tehdä päivämatka Tampereelle ihan selkeesti ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Pistin sulle just mailia, eli jos paikkoja vielä on niin mä olen ehdottomasti mukana! :D

  VastaaPoista
 6. tällaisista tapahtumista lukiessa melkein harmittaa että rastat päässä rajoittaa kampausten tekemistä...

  VastaaPoista