perjantai 22. lokakuuta 2010

The New Collection is out NOW!

You like what your eyes see? Well you are more than welcome to shop at Olivia Rouge Shop! Since everything you just saw, is available there for you to purchase.

My new collection "Chic" is inspired by the festive season, all of the outfits are named after old hollywood stars and the colours are black, grey and glamorous red.

My lovely models were LouLou D'vil, Cherrie A. Dorable and Niina! The very talented photographer is Jose Ahonen.

Go on and find the inner Chic lady in you!


12 kommenttia:

 1. Voi minkä teit! :) Ihastuin noihin kaikkiin!

  VastaaPoista
 2. haa mission accomplished siis! :D Eivaa tosi kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 3. Oih, nättejä tuotteita ja malleja. Myös Niina on onnistunut kuvissaan, vaikka neidin blogista päätellen vähän taisi jännittääkin. :)

  VastaaPoista
 4. Sohwi: Niina oli ihan überhyvä jos nyt verrataan siihen, että paljonko nuo kaks muuta on tosiaan kameran edessä kekkuloinu. Kyllä mulla oli ihanat mallit, ei voi muuta sanoa :)

  Taika: Minustakin! Jose osaa työnsä hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Oi oi, kauniita malleja (sekä vaatteet että niiden esittelijät)! :)

  VastaaPoista
 6. Oh, rakastuin <3 Aivan ihania vaatteita ja upeat mallit! Mulla on jo säästölipas otettu käyttöön et voisin sulta tilata muutamat hamoset viimeistään keväällä :D Köyhä opiskelija kun oon niin hyvä että mulla on varaa hakea edes H&M:ltä uudet verskat hajoneiden tilalle :')

  VastaaPoista
 7. Beata: Ihanaa että ihan säästölipas! :) Tiedän oppiskelijaelämän ankeuden, toivottavasti se kuitenkin helpottaa ja tervetuloa ostoksille kun säästölipas on syönyt tarpeeksi!

  VastaaPoista
 8. Niina olis tarvinnut kans kunnon korsetin :DD mutta oli kyllä ihan mahtava once in a lifetime -kokemus, kiitos <3

  VastaaPoista
 9. No eihä tos ollu esim cherriellä melkei missää kuvassa korsua ja loulou ny on muutenki ton kokone melkeinpä ilman korsuaki :D olit beibe ihana ja kiitokset itsellesi vaan kovasti kun tulit malleilemaan <3

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Ihania oli puvut ja tsubut, korsuilla tai ilman! <3 Tiiän jo ainaki yhen varman minkä noista haluan ja pari "ehkä jos joskus on rahaa" ihanuuden! :)

  VastaaPoista