maanantai 23. elokuuta 2010

Love tattoo

So I promised a loooooong time ago to post a photo of my "new" (one year old.. ha!) tattoo when it is done. Honestly I haven't had a chance to get a proper photo of it where it looks good due to the location of the picture. Anyway here it is and I apologize for the lack of clothing but like I already said.. the location..


Photo: Jose Ahonen

TA-DAH! I love it and don't even want to remember the pain..

ps. the tattoo is wearing Minna Parikka though you can't really see it!

10 kommenttia:

 1. Todella näyttävä kuva! Wautsi! Minäkin olen pitkään haaveillut kyljen peittävästä tatuoinnista,mutta en ole uskaltanut. Voisi kuvitella että sattuu huomattavasti enemmän kuin selkään,ja sen kivun muistan vielä hyvin ;D

  VastaaPoista
 2. Birdie: Joo tota tehtiin joku muistaakseni 4 kertaa ja viimesellä kerralla olin valmis koko ajan kiemurtelemaan siltä tasolta pois missä makasin.. huh! Että joo en ehkä ihan ensimmäisenä paikkana suosittelis kylkeä :D tosin täytyyhän munkin toi toinenkin kylki tehdä joskus..

  VastaaPoista
 3. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  VastaaPoista
 4. Olen ymmärtänyt että toi on yksi kivulimmista paikoista tehdä tatska, joten onnittelut kivun selättämisestä! Ja on kaunis! Annoin sinulle muuten blogi"awardin", katso mun blogiin :)

  VastaaPoista
 5. Ina: Kyllä vaan on yksi kivuliaimmista paikoista, täytyy myöntää :) Mutta oli se sen arvoista!

  Ja kiitos awardista, pitänee piakkoin laittaa täytäntöön :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana, tuo vihreä on loistava värivalinta!!

  VastaaPoista
 7. Kaunis , ihana, iso tatska. Otin ensimmaiseni kesan alussa ja nyt kamala kuume saada toinen ja kolmas ja neljaskin. Ideoita on vaikka kuinka ja paikatin tiedossa, mutta odotanpahan tassa viela vahan. Kaverini on ottanut kaikki 10 tatskaansa Thaimaassa hyvin edullisesti ja suositteli lampimasti tatuoijaansa siella. Ne hinnat kun on murto-osan meidan paikallisista. Voin kuvitella etta Suomessa ovat viela kalliimpia.

  VastaaPoista